Cum funcționează ?

Cum funcţionează ?

Platforma va oferi la început 4 facilitaţi: sit de ştiri, forum, chat şi canal de YouTube.

Pe domeniul www.razboiulinformational.com se va afla o interfaţă care va face legătura cu câte domenii şi subdomenii după cum vom dori. Pe acest domeniu nu va exista conţinut, vom tinde ca fiecare să aibă propriul sit independent. Astfel închiderea simultană a tuturor adreselor va fi aproape imposibilă.

Sit de Ştiri

Situl de ştiri se numeşte “Războiul Informaţional”; va avea ca domeniu principal analiza şi contracararea războiului hibrid în care România s-a trezit din 1990 încoace. Aici vom da voce militanţilor anti-sistem interzişi pe alte platforme şi ziariștilor incomozi.

Forum

Aici vom discuta subiecte considerate incomode pe alte platforme, fără înjurături, atacuri la persoană, îndemnuri rasiste, xenofobe, antiromânești sau anticreştine.

Chat

Aici vom discuta liber inclusiv în camere private fără să fim dependenţi de platformele marilor situri unde moderatorii pot accesa conversaţiile.

Canal YouTube

Aici vor fi încărcate înregistrări proprii HD, paralel vom avea înregistrările încărcate la privat şi pe alte platforme. Dacă un canal e suspendat, în câteva ore toate filmele legate pe situl de ştiri sau forum. Dacă vor fi suspendate

... mai mult  .... la momentul potrivit

Mai apoi la o etapă ulterioară vom avea un gen de “pedia” de tipul Wikipedia un sistem propriu de bloguri, poate chiar un sit cu vânzări, cu producători verificaţi, care nu va deţine nimic, doar va oferi produsele altor cetăţeni români. Alte opţiuni sunt doar la stadiul de discuţie.

Redactia